WonderDay

WonderDay

A fost odata ca niciodata ca daca nu ar fi nu s-ar aminti, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase – WonderDay! Organizat de Amphitrion, WonderDay este un eveniment-concept ce se va desfasura pe data de 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia de langa Bucuresti si il va aduce in premiera in Romania pe renumitul artist israelian, Asaf Avidan! Alaturi de Asaf Avidam, la WonderDay  vor mai concerta si Delilah, Moonlight Breakfast, Tape Five si Aylin & The Lucky Charms

ACREDITARI DE PRESA

In ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay. Evenimentul va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi! Publicul va avea astfel ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intreg domeniul, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale.

Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artisti ai noului val, intregeste povestea WonderDay cu un concert in premiera, pe data de 29 iunie. Considerat revelatia si „furtuna muzicala” a Europei, Asaf a generat o adevarata revolutie artistica datorita stilului sau unic completat de inflexiuni vocale uluitoare. De altfel vocea sa fermecatoare a atras nenumarate comparatii cu artisti celebri precum Jeff Buckley sau Janis Joplin, criticii din intreaga lume numindu-l „un nou Mesia” (Rolling Stone Mexico), „un inger ragusit” sau „o forta a naturii”. Cunoscut pe intreg mapamondul pentru hitul sau “One Day” ce s-a clasat pe prima pozitie a topurilor muzicale, Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versurile sale sincere amestecate cu sunete de folk, blues si rock, lista lunga de admiratori incluzand personalitati muzicale celebre printre care Ben Harper sau Robert Plant. Dupa aproape opt ani de activitate muzicala si trei albume de studio inregistrate alaturi de trupa The Mojos, solistul lanseaza un proiect solo acustic impresionant ce ajunge rapid pe primele locuri ale topurilor de specialitate si pe marile scene ale lumii, urmand ca vara aceasta sa poata fi ascultat live pentru prima data si in Romania.

Organizat si povestit de Amphitrion, WonderDay este o premiera pentru Romania, o poveste, o experienta, un vis feeric transformat in realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi.  Mai multe confirmari si noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Biletele spre lumea fantastica WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

Early-Bird: 99 lei in perioada 5 martie – 5 aprilie;
Regular: 129 lei in perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
On The Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

ACREDITARI DE PRESA WonderDay, 29 iunie, domeniul Palatului Mogosoaia

Buna ziua,

In perioada 1 – 20 iunie se primesc cererile de acreditare pentru WonderDay, primul eveniment concept din Romania ce va avea loc pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia. Cererile de acreditare se vor trimite exclusiv online, prin completarea formularului electronic prezent aici.

Pentru fiecare agentie de presa/publicatie/post radio – TV/website se pot trimite cereri de acreditare pentru maxim doua persoane, reporter si fotograf/cameraman. Vor fi luate in considerare doar cererile trimise in perioada mai sus mentionata.

Decizia finala legata de acreditari va fi luata alaturi de managementul artistilor, aceasta urmand a fi comunicata ulterior pe adresa de e-mail a persoanei de contact. Numarul de acreditari este limitat, in sprijinul deciziei finale fiind necesara detalierea in formularul online, in limba engleza, a scopului pentru care este solicitata acreditarea, o scurta prezentare a publicatiei/postului, precum si mentionarea link-urilor catre orice materiale, stiri, articole etc publicate despre evenimentul in cauza.

Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati.

Va multumim!

Echipa Amphitrion