Despre noi

despreJucator activ pe piata evenimentelor din Romania, Amphitrion s-a remarcat inca de la inceputurile activitatii sale drept unul dintre cei mai entuziasti promoteri autohtoni, detasandu-se de restul pietei prin experienta de neuitat pe care a ales sa i-o ofere publicului cu fiecare ocazie.

Cu o viziune creativa asupra conceptului de eveniment, echipa Amphitrion surprinde intotdeauna prin noutatea si inovatia proiectelor sale care nu sunt doar simple evenimente, ci adevarate spectacole in care muzica este doar un ingredient dintr-un amestec impresionant de senzatii si emotii care coplesesc fiecare spectator.

Inca din 2006, Amphitrion s-a axat pe spectaculozitatea programelor prezentate, trecandu-si in portofoliu o larga varietate de evenimente: de la concerte la spectacole de dans si demonstratii de patinaj artistic realizate de cele mai mari nume din industrie, devenind astfel un lider in acest sector. Artisti multi-premiati si nenumarati campioni mondiali si olimpici au fost inscrisi de-a lungul timpului in portofoliul Amphitrion care si-a construit o reputatie solida si dincolo de granitele tarii.

CONDITII GENERALE