Conditii Generale

CONDITIILE GENERALE prezentate in aceasta sectiune sunt guvernate de legea romaneasca si sunt valabile pentru toate evenimentele organizate de SC Amphitrion – Organizator de Evenimente SRL, denumit in continuare “Organizator”.

Termeni:

Organizator: SC Amphitrion – Organizator de Evenimente SRL

Eveniment: Activitate organizationala culturala, operatiune cu caracter de eveniment special (festiv) bine mediatizata si care implica participarea unui public larg;
Participant: Orice persoana care pe baza unui bilet valid, a unei invitatii sau a unei acreditari corespunzatoare, are dreptul sa ia parte la evenimentul organizat de SC Amphitrion – Organizator de Evenimente SRL
Spatiu de Eveniment: orice zona delimitata in care organizatorul produce un eveniment, zonele adiacente sau asociate cu acesta precum si caile de acces de care organizatorul se foloseste.

Achizitionarea biletelor pentru evenimentele organizate de Amphitrion si prezenta in cadrul acestora sunt supuse urmatoarelor conditii:

A. Reguli Generale

Urmatoarele reguli generale se aplica tuturor evenimentelor organizate de Amphitrion, precum si servicilor din cadrul evenimentului. Odata cu achizitionarea biletului si intrarea in spatiul de eveniment, toti participantii se supun neconditionat acestor reguli generale.
1. Biletul achizitionat este valabil pentru o singura persoana si pentru un singur acces la spectacolul inscriptionat pe biletul achizitionat.
2. Organizatorul nu raspunde pentru pierderea, furtul sau deteliorarea biletelor achizitionate, acestea fiind in responabilitatea cumparatorului.
3. Biletul nu este rambursabil cu exceptia cazului in care spectacolul/evenimentul este anulat sau este reprogramat. Mutarea evenimentului intr-un alt loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor. Atunci cand un anumit spectacol/eveniment este reprogramat, biletul cumparat ramane valabil pentru data reprogramata sau se ramburseaza la cerere.

4. Pentru evenimente de tipul festival/ serie de concerte – Biletul pentru WonderDay nu este valabil doar pentru un concert sau pentru un numar din spectacol, ci pentru intregul eveniment, astfel ca in cazul retragetii unui artist din program, biletele nu-si pierd valabilitatea si nici nu vor fi rambursate. Detinatorul biletului este responsabil pentru bunurile sale pe durata spectacolului / evenimentului.

5. Organizatorul poate realiza modificari in ceea ce priveste informatiile comunicate public cu privire la un eveniment – acest lucru include schimbarile in programul de eveniment, modificari in numele artistilor si lista de artisti participanti.
6. Organizatorul este responsabil doar de informatiile transmise prin canalele oficiale de comunicare, nu si de zvonuri sau informatii false.
7. Va sfatuim sa achizitionati biletele doar din punctele de vanzare autorizate, pentru a evita surprizele neplacute! Punctele de vanzare autorizate pentru fiecare eveniment organizat de Amphitrion sunt disponibile pe www.amphitrion.ro la sectiunea BILETE.

B. Reguli privind accesul in spatiul de eveniment

1. Accesul in spatiul de eveniment se va face exclusiv in baza unui bilet valid achizitionat din centrele autorizate, a unei invitatii sau a unei acreditari incepand cu ora comunicata de organizator pe site-ul oficial sau prin intermediul canalelor oficiale de comunicare.
2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul oricarei persoane la eveniment, in orice moment, pe durata desfasurarii acestuia.
3. Participantii nu au voie sa ofere bunuri de orice tip spre vanzare sau consum gratuit in locatie fara permisiunea scrisa a organizatorului.
4. Este interzis accesul in spatiul de eveniment cu echipament audio / video, echipamente de inregistrare, animale, bauturi in recipiente de plastic, sticla, carton sau metal, bauturi alcoolice, droguri, substante periculoase, obiecte contodnente, arme, umbrele, scaune.
5. Participantii la eveniment nu au dreptul sa inregistreze (in scop comercial) imagini sau sunete din timpul evenimentului, acestia riscand confiscarea echipamentului gasit asupra lor.
6. Detinatorii biletelor/invitatiilor/acreditarilor sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la accesul in spatiul de eveniment de catre organele de securitate abilitate.
7. Organizatorul are dreptul sa ceara identificarea participantilor la eveniment, atat la accesul in zona de eveniment cat si pe durata evenimentului.
8. Daca nu este altfel specificat, este interzis consumul de alcool, tutun sau de substante periculoase in spatiul de eveniment. De asemenea, consumul de droguri sau de alte substante ilegale este infractiune si va fi pedepsita conform prevederilor in vigoare.

C. Restrictii in conformitate cu legile si reglementarile privind protectia minorilor

1. Organizatorii nu incurajeaza prezenta la spectacole a persoanelor sub 18 ani din cauza frecventelor sonore si vizuale foarte puternice.

2. Copiii nu beneficieaza de reducere la achizitionarea biletelor.

D. Raspunderea Organizatorului

1. Organizatorul nu este responsabil pentru daune produse astfel:

– de catre furnizorii angajati pentru eveniment sau angajatii acestora;
– eventualele daune cauzate de nerespectarea prezentelor reguli;
– probleme de auz / vedere cauzate pe durata evenimentului;
– pierderea de bunuri, distrugerea sau furtul obiectelor aduse de participanti in locatie;
– daune cauzate de schimbarile de orar (deschidere / inchidere) ale evenimentului;
– daune cauzate in alte tipuri de catre participanti.
2. Organizatorul nu este in nici un fel responsabil de daune cauzate de forta majora.

E. Dreptul de inregistrare al evenimentului

Organizatorul are dreptul sa inregistreze evenimentul, precum si imagini cu participantii in spatiul de eveniment si are dreptul de a face publice imaginile in cauza, precum si sa sa permita unor terti comercializarea acestor imagini. Prin intrarea in spatiul de eveniment, participantii isi dau acordul ca imaginea lor sa sa fie folosite in materiale de catre organizator sau de catre o terta parte, in materiale cu privire la eveniment.

F. Drepturi intelectuale

Utilizarea, modificarea sau reproducerea oricarui material de vizual apartinand unui eveniment (poster, logo, poza, banner etc), respectiv a numelor artistilor implicati (sau orice alte nume, logo-uri sau brand-uri asociate evenimentului) este strict interzisa, fara acordul oferit in prealabil de Organizator.
Folosirea de bilete sau invitatii la eveniment in scop promotional, pentru concurs sau comercial fara acordul in prealabil al organizatorului este strict interzisa.

G. Accesul persoanelor cu dizabilitati

Conform legii 448/2006:
Copilul cu handicap, precum si persoana care il insoteste beneficiaza de gratuitate la bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestari artistice si sportive.
Adultii cu handicap beneficiaza de bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestari artistice si sportive, astfel:
a) adultul cu handicap grav sau accentuat, precum si persoana care il insoteste beneficiaza de gratuitate;
b) adultul cu handicap mediu si usor beneficiaza de bilete de intrare in aceleasi conditii ca pentru elevi si studenti.
Toti cei care doresc sa beneficieze de gratuitate in baza legii de mai sus sunt rugati sa transmita organizatorului pana cel mult cu o saptamana inaintea datei de desfasurare anuntate a evenimentului, urmatoarele documente pe adresa: events@amphitrion.ro.
– declaratie pe propria raspundere privind gradul de handicap
– copii legalizate ale certificatului de handicap
– copii valide ale cartilor de identitate (atat a persoanei cu handicap, cat si a insotitorului)
– copii legalizate ale documentelor care atesta faptul ca insotitorul este autorizat sa actioneze ca atare
– declaratie pe propia raspundere privind dreptul de a insoti persoana cu handicap, semnata de insotitor
Persoanele a caror cerere a fost considerata validata, vor primi o invitatie dubla in limita locurilor disponibile, acestea urmand a fi obligate sa prezinte si in ziua evenimentului documentele mai sus enumerate, in original. In cazul in care nu este prezentata documentatia in cauza sau persoanele refuza permiterea unei verificari adecvate, acestora nu le va fi permis accesul la eveniment.

Pentru orice plangeri sau reclamatii, puteti contacta Echipa Amphitrion pe adresa events@amphitrion.ro sau la numarul de telefon: (+021) 642.73.91 / (+021) 610. 47.32,